Om os

Vi er en hyggelig kro i vandkantsdanmark, som tilbyder god, dansk mad og mulighed for en krohyggelig overnatning.

Bogø Kro er en over hundrede år gammel landevejskro, som har været gæstgivergård siden forrige århundredeskifte.

Navnet "Bogø" kendes faktisk helt tilbage fra omkring 1200-tallet; Bokø betyder 'øen med bøgetræerne'.

Idag fungerer kroen stadig som gæstgivergård, hvor man kan overnatte og få sig en bid brød. Der er en hyggelig krostue på stedet også, hvor man i hverdagen kan komme og få et pusterum, spille et spil billard eller spille lidt på automaterne. Der er også mulighed for bare at slappe af i andres selskab - noget, som er popæulært hos øens beboere.

Kroen har flere gange været centrum for forskellige aktiviteter - udover nogle af øens mange foreninger, har der eksempelvis været en syngepige tilstede flere gange, Elvis har været forbi (Gary Gibson), Ala Tin Gas og flere bands end det; samt KulturBussen har haft et stoppested på kroen undervejs.
top af side

Forpagteren af Bogø Kro

 • Gitte

  Bogø Kro har ligesom mange andre kroer i vandkantsdanmark kæmpet for at holde liv i gæstgiverfunktionen og medvirke til, at Bogø By ikke er en "død" turistby.

  Der har gennem årene været en del forpagtere af kroen, og alle har de haft en tro på, at der er plads til en kro midt i "Regionens bedste landby 2016".

  Idag ses en ny ledelse med Gitte i spidsen som forpagter. I stedet for at tilbyde både udenlandske og danske specialiteter, har der været et ønske om at "vende tilbage til rødderne".

  Således er menukortet overvejende dansk - med både varme retter samt smørrebrød og lækre desserter.

  Ledelsen har valgt at flytte billardet ind i den hyggelige krostue, hvor spillerne føler sig mere hjemme. Derved får de spisende gæster mere plads, plages ikke af cigaretrøg, og når det er koldt, sørger den store svenske brændeovn for, at man sidder lunt og konfortabelt.

  Værelserne er typiske kro værelser. De er tilstrækkelige, rene og der forefindes toiletter og bad på gangen. Her er ægte dansk krostemning, og priserne er overkommelige.

  Bogø Kro er et godt udgangspunkt for at udforske Bogø og Møn. Her findes mange spændende steder og kulturaktiviteter, så der er noget for enhver smag!

 • Velkommen til

  Charlotte deltager ikke i den daglige ledelse eller i driften i særligt omfang. Ikke desto mindre har vi stor glæde af, at vi kan spørge hende til råds om mange ting.

  Charlotte har stor erfaring med drift af mindre steder, og i perioden 2015-2017 stod hun da også i spidsen for Bogø Kro i bestræbelserne på at gøre kroen til en integreret del af Bogø By.

  Hun har været foregangsperson på mange kulturbegivenheder på kroen, og hun vil da stadig hviske Gitte nogle forslag i øret omkring, hvordan kroen kan bidrage til at gøre Bogø By til en festlig by for turister og borgere - sommer såvel som vinter.

  Fælles for alle omkring Bogø Kro er ønsket om, at byen stadig skal have en gæstgivergård, som kan tilbyde overnatning og spisning samt afslapning for borgere og besøgende.

Følg os på Facebook, hvor vi tit opdaterer

Send os din e-mail for at modtage vores nyhedsbrev

I 2017 fik vi ny ledelse og ny kok. Nyd maden og et ophold hos os.